Heb je een vraag of wil je gewoon iets met ons delen?

Dat mag altijd! Neem gerust contact met ons op via eten@landhuisindestad.nl of bel naar 030-310 7309. We zijn iedere dag open. Wil je reserveren? Dat doe je eenvoudig via het icoon ‘reserveren’ rechts onder op onze website. Als je voor de dag zelf wilt reserveren, is het beter om even te bellen.

Lieke, Liesbeth, Klaas en Anna

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en menu’s?
Volg ons dan op sociale media.

Route vanaf Utrecht Centraal

Ons Landhuis zit op een kwartier lopen van Utrecht CS vandaan. Lekker centraal dus – wandel langs de mooie Leidsekade en het oude Muntgebouw tot je midden in het groen van Park Oog in Al belandt. Pak je liever de bus, stap dan uit op halte Ravellaan. Kijk op 9292.nl om je route te plannen.

Tip: leen op Utrecht CS een OV-fiets, dan ben je er het snelst!

Parkeren

We hebben geen eigen parkeerterrein omdat we midden in een park zitten, maar net buiten het park kun je makkelijk parkeren. Op de Mozartlaan parkeer je gratis vanaf 11.00 uur ‘s ochtends en in de straten erachter parkeer je de hele dag gratis. Vanaf hier is het nog een paar minuten lopen naar ons Landhuis.

Slecht ter been? Met de auto kun je tot aan het Landhuis rijden en iemand afzetten. Met een invalidenkaart kun je in de berm naast het Landhuis parkeren, als je zorgt dat het voetgangerspad niet geblokkeerd is.

Landhuis in de StadPark Oog in Al 13533 HE Utrecht