Landhuis Live! šŸŽ¶ Met Flat Tire Johnson & Mirran

Woensdag 24 april

Elke laatste woensdag van de maand hebben we livemuziek in het Landhuis, met deze keer de optredens van Mirran en Flat Tire Johnson. Om 19.00 uur kun je aanschuiven voor de daghap, gekookt door onze Syrische gastkok Wesam. We delen de maaltijd aan lange tafels en om 20.00 uur begint de livemuziek. Mirran speelt dromerige indiefolk en na de pauze wordt het een groovy feestje met de mannen van Flat Tire Johnson.

MirranĀ 

Kleurrijke composities, gelaagde vocalen en persoonlijke teksten. Mirran meent het, en dat hoor je live als je wordt meegezogen in zijn dromerige indiefolk. Hij speelde al in Tivoli Vredenburg en Bibelot, kreeg airplay op Pinguin Radio en lovende woorden van 3voor12 Utrecht. Met het nieuwe album dat deze zomer verschijnt, is hij klaar om het land te veroveren. Vanavond treedt hij op met zijn driekoppige band, met akoestische en elektrische gitaar, percussie, piano en backing vocals.

Volg Mirran op Spotify en Instagram.

Flat Tire Johnson

Jazzy, bluesy, grassy en groovy: de Utrechtse band Flat Tire Johnson heeft een opvallend eigen geluid. Met referenties naar de Chicagoblues, de barmuziek van Tom Waits en meerstemmige ’60 rock. De zelfgeschreven nummers klinken fris en tegelijk zo vertrouwd dat je automatisch meehumt en het lastig is je voeten stil te houden. Onderscheidend is de klarinet die de muziek extra diepte en emotie geeft. Een optreden van Flat Tire Johnson swingt tussen ernst en party. En is een perfect excuus om een avondje uit te gaan en te genieten van Utrechts bier en lekkere livemuziek.

Volg Flat Tire Johnson op Spotify.

Koop je ticket online