Lekkers van lokale makers

Begin maart start Landhuis in de Stad met een nieuw initiatief: de Parkwinkel. Bij de Parkwinkel koop je producten van boeren en makers uit de buurt, geproduceerd met oog voor de natuur. Waar mogelijk duurzaam en biologisch. Ook op de kaart van Landhuis in de Stad vind je deze producten terug. Met de Parkwinkel maken we lokaal en bewust eten aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen. En: ontvangt de maker een eerlijke prijs. Je bestelt eenvoudig online tot zondag 16.00 uur en op dinsdagavond haal je je bestelling op in ons restaurant. Zo weet iedereen waar zijn of haar eten vandaan komt en steunen we samen boeren en makers uit de regio.

Steun de lokale voedselketen

Met de Parkwinkel geven we de lokale voedselketen een podium. Daarmee maken we lokale producten toegankelijk voor mensen die bewust willen eten. Alle producten komen uit Utrecht of uit de regio. Waar mogelijk koppelen we makers aan elkaar, zodat we de transportkosten en belasting op het milieu zo laag mogelijk houden.

Tot zondag bestellen, dinsdagavond ophalen

In de webshop vind je het aanbod van de lokale makers, dat per week kan verschillen. Je vult je winkelmandje met producten die jij lekker vindt, en bestelt eenvoudig online. Bestellen kan tot zondag 16.00 uur. Vervolgens verzamelen wij jouw producten. Op dinsdag tussen 17.00 en 19.00 uur haal jij je bestelling op in ons restaurant.

Meld je aan, dan houden we je op de hoogte!

Vanaf begin maart bestel jij je boodschappen bij de Parkwinkel. Wil je op de hoogte blijven en als eerste op de hoogte zijn wanneer we ‘live’ gaan? Laat dan je mailadres achter en we houden je per mail op de hoogte. Dan kan jij als een van de eersten je lokale boodschappen bestellen! Doe je mee?

Geef je mailadres aan ons door

Ik ga akkoord met deprivacyverklaring