Lekkers van lokale makers

Vanaf maart heeft Landhuis in de Stad ook een winkel: de Parkwinkel. Bij de Parkwinkel koop je producten van boeren en makers uit de buurt, geproduceerd met oog voor de natuur. Waar mogelijk duurzaam en biologisch. Ook op de kaart van Landhuis in de Stad vind je deze producten terug. Met de Parkwinkel maken we lokaal en bewust eten aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen. En: ontvangt de maker een eerlijke prijs. Tot zondag 16.00 uur bestel je eenvoudig online via www.deparkwinkel.nl. Op dinsdagavond haal je je bestelling op in ons restaurant. Zo weet iedereen waar zijn of haar eten vandaan komt en steunen we samen boeren en makers uit de regio.

Ga meteen naar de Parkwinkel en plaats je bestelling.

Steun de lokale voedselketen

Met de Parkwinkel geven we de lokale voedselketen een podium. Daarmee maken we lokale producten toegankelijk voor mensen die bewust willen eten. Alle producten komen uit Utrecht of uit de regio. Waar mogelijk koppelen we makers aan elkaar, zodat we de transportkosten en belasting op het milieu zo laag mogelijk houden.

Tot zondag bestellen, dinsdag ophalen

In de webshop vind je het aanbod van de lokale makers, dat per week kan verschillen. Je vult je winkelmandje met producten die jij lekker vindt, en bestelt eenvoudig online. Bestellen kan vanaf woensdagochtend tot zondag 16.00 uur. Vervolgens verzamelen wij jouw producten. Op dinsdag tussen 17.00 en 19.00 uur haal jij je bestelling op.

Meld je aan, dan houden we je op de hoogte!

Iedere woensdagochtend gaat de webshop weer open voor bestellen. Wil je op de hoogte blijven en als eerste kunnen bestellen? Geef dan bij je bestelling aan dat je graag de nieuwsbrief wil ontvangen. Dan herinneren we je eens per week aan alle lokale producten van de Parkwinkel en informeren we je over proeverijen en ander leuks!