Lekkers van lokale makers

Wist je dat wij ook een winkeltje hebben? Links naast de bar vind je onze Parkwinkel, vol lekkers van lokale makers. De producten zijn allemaal van makers uit de buurt van Utrecht en gemaakt met oog voor de natuur. Zo vind je jam van gered fruit, honing van de bijen uit ons park, sap van boerderij Nieuw Slagmaat (met hun eigen Bunnikse kiwi’s daarin verwerkt!) en nog veel meer. Kom je langs? Vul een tasje voor jezelf of haal een Utrechts cadeautje voor een ander!

Elke vrijdag: vers brood op bestelling

Elke vrijdag verkopen we het desembrood van onze huisbakker! Bestel vóór donderdagochtend 10.00 uur en haal je brood op vrijdag vanaf 12.00 uur op. Je kunt kiezen uit:

  • Pools blond (het brood dat we gebruiken voor onze Landhuis-boterhammen) €4,50
  • Stevig volkoren €4,50
  • Twee afbakstokbroodjes €3,90
  • Walnoot-dadelbroodje €5,25
  • Zonnevolkoren €4,95

Bestellen? Mail naar eten@landhuisindestad.nl of bel naar 030-3107309.

Onze webwinkel is in winterslaap

We hebben ook een webshop waarin je elke week je lokale boodschappen (groenten, fruit, brood, zuivel en houdbaar lekkers) kon doen. Je tas met boodschappen haalde je op dinsdag of vrijdag op in het Landhuis.

Deze online winkel is op het moment in winterrust, onder andere omdat je in de winter vaak weinig groenten en fruit van Hollandse bodem kunt vinden. Wij broeden op een mooi plan om vanaf deze zomer weer verse, biologische groenten en fruit aan te bieden!

Eerlijk vlees en biologische eitjes

Naast het lekkers in ons winkeltje hebben we ook producten die je niet direct ziet staan maar die we graag aan je meegeven! Zo hebben we (eerlijk) vlees in onze vriezer; bijvoorbeeld varkensvlees van boer Josse, die geen boerderij heeft maar zijn varkens vrij buiten laat grazen op braakliggende stukken grond. Of biologisch rundvlees van de Eemlandhoeve, waar ze duurzaam pionieren en een circulaire bedrijfsvoering hebben. Natuurlijk kun je ook altijd vragen een  biologische eitjes van Biohof, dan vullen we een doosje voor je. Tot gauw!