Landhuis in de StadPark Oog in Al 13533 HE Utrecht

Lopen of fietsen

De loopafstand vanaf Utrecht Centraal Station is 1,2 km, onze ervaring is dat je 15 minuten onderweg bent vanuit de stationshal. Loop op het station naar uitgang Jaarbeurszijde, niet richting Centrum. Er zijn in de fietsenstalling onderaan de trappen bij die uitgang van het station OV-fietsen verkrijgbaar. Met de fiets ben je vanaf het station in vijf minuten in het park.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Utrecht Centraal vertrekt er iedere 10 minuten een bus die stopt op een afstand van enkele minuten lopen van ons pand. Ook voor de tram is er op loopafstand een halte. Op de website van 9292.nl kun je zelf een keuze maken afhankelijk van de datum en tijd dat je reist. Meestal is dat bus 7 richting Kanaleneiland. Je stapt dan uit bij bushalte Ravellaan.

Route / Parkeren

Het beste is om via de A2 de Ring-West van Utrecht te nemen. Volg de borden Centrum en neem afslag nummer 8. Je rijdt nu op de Ds. Martin Luther Kinglaan. Vanaf dit punt is het nog ongeveer vijf minuten rijden. Omdat de parkeergelegenheid op de Mozartlaan e.o. is kun je bij het gebruik van een navigatiesysteem de bestemming het beste op Mozartlaan 1 instellen. Dat is ook de plaats waar je het park in wandelt. Je kunt parkeren rondom Park oog in al, voor sommige straten geldt betaald parkeren. Voor mensen die slecht ter been zijn is het pand wel per auto bereikbaar.


Ruimte hurenAlgemene zaken

Ybel Dijk
+31(0)6 250 258 48
huren@landhuisindestad.nl

Hans Eckhardt
+31(0)6 211 060 70
administratie@landhuisindestad.nl