In Landhuis in de Stad is er altijd iets te doen. Zo kan je er terecht voor yoga, mindfulness, coaching en massage. En om de 3 maanden laten we nieuw werk van verschillende Utrechtse kunstenaars zien: van schilders tot tekenaars, mozaïek- en keramiekkunstenaars. Het restaurant organiseert ook verschillende culturele activiteiten, zoals de aanschuiftafel, de Landkeuken, een tango-avond, een popquiz en zo nu en dan een optreden van een Utrechtse singer-songwriter of band. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten.

Culturele Agenda

Yoga en Mindfulness / Massage / Training & Coaching

Agenda

ochtend

avond


18:30Yoganesh. YogAlign Flow

20:15Yoganesh. Yin-Yang Flow

19.00 – 22.00Mindfulness Moves. Mindfulness & Compassie training / MSC 2021

19.30 – 22.00MindfulnessFabriek. Mindfulness PLUS training

ochtend

avond


18.30Yoganesh. 1x p.m. Deep Relax Yoga Nidra

20:15Yoganesh. WellWoman Yoga

19.00 – 21.30MindfulnessFabriek. Groepstraining MBSR

ochtend

10.00Yoganesh. WellWoman Yoga

avond


18.30Yoganesh. YogAlign

20.30Yoganesh. Yin & Restorative Yoga

ochtend

avond


17.45Yoganesh. Yin & Restorative Yoga

19.30Yoganesh. YogAlign Flow

19.00 – 21.30MindfulnessFabriek. Groepstraining MBSR

ochtend

avond


19.30 – 21.30Yoganesh. 1x p.m. TGIF! Special

ochtend

10.30 – 12.00Yoganesh. ZOMER Yoga in het Park (alleen bij mooi weer)

10:30 – 12:30Yoganesh. 1x p.m. Waking the Dragon!

avond


ochtend

11.00 – 13.00Yoganesh. 1x p.m. WellWoman Sunday Special

avond


Kom een rondje varen met de Buurtboot!

De Buurtboot gooit de trossen los! Op initiatief van buurtbewoners kun je vanaf dit voorjaar in roeibootjes door het water varen rondom de Munt. Een aantal enthousiaste bewoners bedacht namelijk hoe leuk het zou zijn als mensen uit de buurt zelf een rondje kunnen roeien, in bootjes die we met elkaar delen. Zo gezegd, zo gedaan, en inmiddels is er een aantal bootjes klaar om te water te gaan. De buurtboot is een maatschappelijk initiatief, zonder winstoogmerk.

Ook een bootje lenen? Wij zijn, samen met Molen de Ster, een uitgiftepunt van deze buurtbootjes. Vanaf 16 april kun je een vierpersoons-roeiboot huren, in het weekend en op feestdagen. Je kunt drie uur lang varen, daarna mag je je spieren wat rust gunnen. Op ons mooie terras bijvoorbeeld, met een welverdiend drankje!

Exposities - Kunst in het Landhuis

Zoals je van een stad als Utrecht zou verwachten, kent onze Domstad een wereld aan kunstenaars. Landhuis in de Stad geeft deze kunstenaars een gezicht. Iedere 3 maanden tonen we werk van meerdere kunstenaars: van schilders tot tekenaars, mozaïek- en keramiekkunstenaars. Zij wonen of werken allemaal in Utrecht. Op dit moment exposeren Mathea Boogert en Ineke Out in Landhuis in de Stad.

Wil jij ook in het landhuis exposeren? Mail dan naar Rosalynn van Hummel op kunst@landhuisindestad.nl.

Mathea Boogert

Mathea maakt kleurrijke en abstracte schilderijen, vaak met gemengde technieken. Daarnaast maakt ze collages, die er uitzien als schilderijen. Kleur is een krachtig aspect in haar werk.

www.matheaboogert.exto.nl

Ineke Out

Het werk van Ineke is heel divers, gemaakt met gemengde technieken zoals collage, acryl, aquarel en drukinkt. Geinspireerd door de zee en de bollenvelden uit haar jeugd. Laat je verrassen!

www.inekeout.com