In Landhuis in de Stad is er altijd iets te doen. Zo kan je er terecht voor yoga, mindfulness, coaching en massage. En om de 3 maanden laten we nieuw werk van verschillende Utrechtse kunstenaars zien: van schilders tot tekenaars, mozaïek- en keramiekkunstenaars. Het restaurant organiseert ook verschillende culturele activiteiten, zoals de aanschuiftafel, de Landkeuken, een tango-avond, een popquiz en zo nu en dan een optreden van een Utrechtse singer-songwriter of band. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten.

Culturele Agenda

Yoga en Mindfulness / Massage / Training & Coaching

Agenda

ochtend

avond


18:30Yoganesh. YogAlign Flow

20:15Yoganesh. Yin-Yang Flow

19.00 – 22.00Mindfulness Moves. Mindfulness & Compassie training / MSC 2021

19.30 – 22.00MindfulnessFabriek. Mindfulness PLUS training

ochtend

avond


18.30Yoganesh. 1x p.m. Deep Relax Yoga Nidra

20:15Yoganesh. WellWoman Yoga

19.00 – 21.30MindfulnessFabriek. Groepstraining MBSR

ochtend

10.00Yoganesh. WellWoman Yoga

avond


18.30Yoganesh. YogAlign

20.30Yoganesh. Yin & Restorative Yoga

ochtend

avond


17.45Yoganesh. Yin & Restorative Yoga

19.30Yoganesh. YogAlign Flow

19.00 – 21.30MindfulnessFabriek. Groepstraining MBSR

ochtend

avond


19.30 – 21.30Yoganesh. 1x p.m. TGIF! Special

ochtend

10.30 – 12.00Yoganesh. ZOMER Yoga in het Park (alleen bij mooi weer)

10:30 – 12:30Yoganesh. 1x p.m. Waking the Dragon!

avond


ochtend

11.00 – 13.00Yoganesh. 1x p.m. WellWoman Sunday Special

avond


Kom een rondje varen met de Buurtboot!

NB De buurtbootjes zijn in winterrust. Komend voorjaar kun je weer komen varen!

De Buurtboot gooit de trossen los! Op initiatief van buurtbewoners kun je in roeibootjes door het water varen rondom de Munt. Wij zijn, samen met Molen de Ster, een uitgiftepunt van deze buurtbootjes. Je kunt bij ons één of twee bootjes huren, in het weekend en op feestdagen. Een bootje kost 6 euro voor 3 uur varen en er passen maximaal vier personen in. De buurtboot is een maatschappelijk initiatief, zonder winstoogmerk.

Picknicken op het water? Dat kan! Voor 25 euro geven we een lunch- of borrelmand mee voor onderweg, deze is voor 2 personen. Geef bij je reservering aan of je deze erbij wilt reserveren (keuze uit: vega of niet vega, en voor de borrel: met alcohol of alcoholvrij).

Exposities - Kunst in het Landhuis

Zoals je van een stad als Utrecht mag verwachten, kent onze Domstad een wereld aan kunstenaars. Landhuis in de Stad geeft deze kunstenaars een gezicht. Iedere 3 maanden tonen we werk van meerdere kunstenaars: van schilders tot tekenaars, mozaïek- en keramiekkunstenaars. Zij wonen of werken allemaal in Utrecht. Op dit moment exposeren Mooon Moms en Hanna Maas in Landhuis in de Stad.

Wil jij ook in het landhuis exposeren? Mail dan naar Diede Selles op kunst@landhuisindestad.nl.

Kunst uit Utrecht in Landhuis in de Stad

Mooon Moms

Inclusieve illustraties van inspirerende mama’s omringd door veel plantjes en groen. Vanuit haar urban jungle in Lombok legt Agatha de chaos en glorie van het moederschap vast met haar portretten in pasteltintjes.

Instagram: Mooon.Moms

Hanna Maas

Hanna Maas maakt schilderijen waarin ze speelt met vrijheid en controle. Haar dierenschilderijen hangen, als je staat, op ooghoogte. Het valt haar op dat we als menselijk ras vaak of bang zijn voor dieren, of op hen neerkijken. Met haar schilderijen nodigt ze je uit het dier te zien op gelijke hoogte.

Instagram: hanna_maas
Website: www.hannamaas.nl