Woensdag 19 oktober: de Aanschuiftafel met Rob en Selina 

Kom je mee-eten bij de Aanschuiftafel? We zetten lange tafels neer in het Landhuis en iedereen mag aanschuiven voor de maaltijd. Rob uit ons keukenteam zet samen met een gastkok een heerlijk diner op tafel. Elke avond staat in het teken van een ander land!

Woensdag 19 oktober is het thema: Eritrea! We organiseren de Aanschuifavonden om mensen uit de buurt met elkaar in contact te brengen én om je een inkijkje te geven in een heel andere keuken. Kom je gezellig mee-eten?

Een Eritrese maaltijd

Rob kookt een traditionele maaltijd samen met de Eritrese Selina. Met elkaar delen we injera (een soort pannenkoek) met diverse toppings. Omdat het maken van injera een precieze en tijdrovende klus is, komt er voor deze Aanschuiftafel een groepje Eritrese vrouwen helpen met het bereiden. Natuurlijk mag ook een typisch Eritrese koffieceremonie niet ontbreken deze avond!

Eet je mee?

De inloop is vanaf 18.30 uur en we starten om 19.00 uur. De maaltijd is 13,50 euro per persoon (12,50 voor kinderen tot 12 jaar). We hebben toppings met (lams)vlees maar ook injera’s met vegetarische en veganistische toppings.

Iedereen is welkom om aan te schuiven! Meld je aan via de knop ‘Reserveren’ rechts onderaan de pagina.