We hebben 5 ruimtes te huur

Alle ruimtes zijn te huur per dagdeel: ochtend 9 .00 – 12.30, middag 13.00 – 17.00 en avond 18.00 – 22.00. U kunt de ruimtes met en zonder cateringfaciliteiten huren – koffie/thee arrangement en luncharrangement.

Parkzicht

Een ruime zaal op de 1ste etage waar bijeenkomsten met ongeveer 30 deelnemers georganiseerd kunnen worden. De zaal beschikt over een flipover en over een flatscreen met HDMI-aansluiting (kabel aanwezig).

Terraskamer

Een ruime zaal op de 1ste etage waar bijeenkomsten met ongeveer 20 deelnemers georganiseerd kunnen worden. De zaal beschikt over een flipover en over een flatscreen met HDMI-aansluiting (kabel aanwezig).

Dolle Jonker

Een ruimte op de begane grond, grenzend aan de horeca waar bijeenkomsten met ongeveer 12 deelnemers georganiseerd kunnen worden. Deze ruimte beschikt over een grote vergadertafel waardoor deze ruimte zich goed leent voor vergaderingen De zaal beschikt over een flipover en over een flatscreen met HDMI-aansluiting (kabel aanwezig).

Meyster

Een ruimte op de begane grond, waar bijeenkomsten met ongeveer 12 deelnemers georganiseerd kunnen worden. Deze ruimte is toegankelijk voor rolstoelen. Deze ruimte beschikt over flexibel in te delen (of weg te laten) tafels waardoor deze ruimte zich goed leent voor vergaderingen. De zaal beschikt over een flipover en over een flatscreen met HDMI-aansluiting (kabel aanwezig).

Theekoepel

In het park achter het landhuis staat een theekoepel. Een idyllische plek waar je met drie of vier personen kunt overleggen. Deze ruimte is ook bijzonder goed geschikt voor één op één coaching.

Annuleringsvoorwaarden:

– Bij annulering tot 3 weken voor de gereserveerde datum worden geen kosten in rekening gebracht.
– Bij annulering tussen 3 weken en 1 week voor de gereserveerde datum wordt 50 % van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
– Bij annulering binnen 1 week voor de gereserveerde datum wordt 100 % van de reserveringswaarde in rekening gebracht

Ybel Dijk
+31(0)6 250 258 48
huren@landhuisindestad.nl