Cultureel programma november & december 2018


Zondag 18 november

Onze buurman Jaap houdt van goede wijn. Op zondag 18 november nodigt hij zijn favoriete wijnmakers uit en kun je in het Landhuis komen proeven! Onze keuken zal zorgen voor bijpassende hapjes. Aanvang 14:30 uur. Deelname aan de proeverij kost €15,- per persoon. Opgeven graag via: proeverij@wijnvanjaap.com

Donderdag 22 november

Kom een avondje ontspannen quizzen in het park! Onze host Jur, neemt je mee langs verschillende rondes om jouw algemene kennis te testen. Van aardrijkskunde tot muziek, van sport tot politiek. Gegarandeerd een gezellige avond! Opgeven in teams van 4-6 personen via: eten@landhuisindestad.nl. We beginnen om 20:00 uur. Deelname kost €10,- per team.

Zondag 25 november

De zusjes Emma en Merel van Marianne’s daughters spelen dromerige, verhalende liedjes en vieren bij ons het verschijnen van hun allereerste EP met een optreden. Iedereen is welkom om te delen in de muzikale feestvreugde! Aanvang 15:00 uur. Toegang gratis.

Zondag 2 december

Jawel hoor, een tweede Tango Salon! De zomer editie was zó gezellig, dat willen we nog eens over doen. Dus trek je dansschoenen aan en kom meedansen op twee december in het Landhuis. We beginnen om 17:30 uur en zorgen voor een lekkere maaltijd tegen een schappelijke prijs, dus je kunt meteen door! Deelname gratis.

Zondag 16 december

Kleinkoor Existe komt bij ons zingen! Existe is een koor uit Oog in Al met een repertoire bestaande uit lichte (vaak bekende) muzieksukken in de genres gospel, klassiek, Nederlandstalig, religieus, jazz, kerst en populair. Ze zingen meerstemmig en voornamelijk a capella, kom je luisteren? Wij hebben er al zin in! Aanvang 15:00 uur. Toegang gratis.

Zondag 30 december

Een winterse wandeling door het park, met geschiedkundige Bart. Hij neem je mee op reis door de tijd van Everard Meijster, de oprichter van Landhuis in de Stad en vertelt over de ontwikkelingen in en rond het park. Na het opsnuiven van cultuur en frisse lucht, kun je binnen genieten van glühwein en een pianoconcert van Irina Parfenova. Aanvang wandeling 14:30 uur. Deelname gratis.

Zondag 30 december

Irina Parfenova is een, van origine, Russische pianiste. Ze is in 1987 naar Nederland gekomen om te studeren aan het conservatorium van Den Haag. Irina is een toegewijde vertolker van muziek van Rachmaninov, Tchaikovsky, Prokofiev en andere Russische componisten. Ze zal zorgen voor een muzikale omlijsting terwijl jij geniet van een hapje en een drankje in ons mooie Landhuis. Aanvang 16:00 uur. Toegang gratis.

Lijkt het je ook leuk om iets te organiseren, op te treden of iets van jezelf te laten zien in het Landhuis? Dan kun je ons mailen op eten@landhuisindestad.nl. We horen graag van je!